Onze missie

"Door betrokkenheid, persoonlijke aandacht en vakmanschap de allerbeste zorg voor onze patiënten. Langdurige tevredenheid en gezondheid zijn het doel."

Bovenstaande missie tekent ons als team. Het stuurt onze filosofie als praktijk, hoe wij te werk gaan en waar we al meer dan 30 jaar voor staan.

Wij vinden dat uw glimlach onvervangbaar is. Daarom zetten wij alles op alles om niet alleen met gepaste zorg te komen, maar hoog kwalitatieve zorg waar u en anderen lang plezier van hebben.

Door kleinschaligheid, betrokkenheid en zeer brede expertise kunnen wij u een uniek pakket bieden: All-in-one, hoogwaardige zorg die bij u past.

Teamleden

Peter.jpg
Drs. P.T. The
Tandarts
Peter is in 1981 afgestudeerd aan de Radboud Universiteit Nijmegen en heeft sindsdien vele nascholingen gedaan. Op deze manier houdt hij zijn kennis bij over de nieuwste technieken en behandelingen. Naast het geven van binnen- en buitenlandse colleges en voordrachten, heeft hij zich op de Radboud Universiteit ingezet voor parodontologisch wetenschappelijk onderzoek. Peter specialiseert zich op het gebied van parodontologie (tandvlees), implantologie, zachte weefsel management en orthodontie.
Karin.jpg
Karin The van der Ham
Praktijkmanager
Sinds 1998 is Karin verbonden aan de praktijk van Tandarts The. Zij heeft haar doctoraal Geneeskunde in 1984 behaald aan de Radboud Universiteit. Karin werkt als stoel- en balie assistente en verzorgt daarnaast het management van de praktijk. Karin is hét aanspreekpunt voor al uw vragen; poetsinstructies, behandelingen, begrotingen en vergoedingen, voor alles kunt u bij haar terecht. Zij zal u met veel plezier verder helpen.

Onze pijlers

Cutting edge
Door regelmatige bijscholing en trainingen zijn wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en technieken in de mondzorg.
Betrokkenheid
Iedereen is uniek. Daarom zijn aandacht voor uw persoonlijke situatie en een passende behandeling van het hoogste belang.
Alles in één
Niemand heeft zin om naar drie verschillende specialisten te moeten voor één probleem. Daarom bieden wij een breed scala aan behandelingen onder één dak, met dezelfde kwaliteit die u van ons gewend bent.