Protheses, kunst- en klikgebit

Passende vervanging wanneer reparatie geen optie meer is.

Een goed kunstgebit maken is een kunst op zich. Net als een paar schoenen moet het kunstgebit als een tweede huid bij u passen. Bovendien moet er mee gekauwd en gelachen worden. Al 35 jaar is het onze specialiteit om dit voor u te verzorgen.

Het klikgebit, de volledige prothese in combinatie met implantaten, is een van onze focussen. Al sinds 1986 plaatsen wij dit soort implantaten, waarmee we een van de eersten in Nederland waren.
Een andere optie is de overkappingsprothese. Deze protheses worden gemaakt op uw eigen wortels wanneer die nog te behouden zijn, met als voordeel dat ze muurvast zitten en prettig in gebruik zijn. Het kaakbot slinkt hierbij ook niet of nauwelijks zodat uw prothese lang en probleemloos blijft functioneren.

Verder is er nog de gedeeltelijke frame-prothese die een metalen basis heeft. Voor al deze opties is onze nazorg even hoogwaardig en garanderen wij dat u aangenaam verrast zult zijn over het resultaat.

Behandelingen

Klikgebit
Kunstgebit op implantaten, steviger dan normaal.
Overkappingsprothese
Kunstgebit op uw eigen tandwortels of implantaten.
Frame-prothese
Uitneembare vervanging van een of meerdere tanden of kiezen.

Afspraak

Heeft u interesse in deze behandeling of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op, dan zullen wij u zo spoedig mogelijk verder helpen.

Neem contact op