Ontstoken tandvlees in tanden en kiezen

Gezond tandvlees is de basis van een stralend gebit.

Het tandvlees en de onderliggende tandwortels vormen de basis van uw gebit. Als hier iets mee aan de hand is kan dat grote gevolgen hebben, tot zelfs verlies van tanden en kiezen. Bloedend, rood of pijnlijk tandvlees, losstaande tanden/kiezen en een nare geur zijn veel voorkomende klachten.
Wij zijn gespecialiseerd in het grondig aanpakken en duurzaam oplossen van dit soort klachten. Op deze manier kunt u nog lang van uw eigen tanden en kiezen genieten; er mee eten, lachen, pronken, fluiten en leven.

Een ander aspect aan parodontologie betreft esthetische correcties. Denk bijvoorbeeld aan te korte/lange tanden of teruggetrokken tandvlees. Ook hier kunnen wij op een professionele en duurzame manier hulp bieden. Zo brengen wij uw gebit en uiterlijk weer terug in harmonie. Uiteindelijk gaat het toch allemaal om kwaliteit van leven.

Zie ook: orthodontie (beugels).

Behandelingen

Ontstoken tandvlees/wortels
Genezen van de basis van uw gebit.
Esthetische correcties
Teruggetrokken tandvlees, afwijkende vormen, asymmetrie, etc.

Afspraak

Heeft u interesse in deze behandeling of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op, dan zullen wij u zo spoedig mogelijk verder helpen.

Neem contact op